Ludwig Ludwig – We Forgot

13.12.2023.
Rockomotiva

Nakon nekoliko godina diskografske apstinencije kulni kruševački darkwave duo Ludwig Ludwig upravo je premijerno objavio novi singl “We Forgot” na svom Youtube kanalu.

Tekst & foto: promo

Nakon puno nagađanja ova objava siguran je znak da će se legendarni dvojac osim koncertnim posvetiti i studijskim delatnostima, te po njima “We Forgot“, koji su sami i vizuelizovali, označava zvaničan početak novog, drugog studijskog albuma benda.

“We Forgot” je snimljena u čuvenom kruševačkom studiju “Košnica”, u produkciji traženog Zorana Vasića. Za muzčki deo, kao i obično, bio je zadužen Saša Ognjanović, a testom se pozabavio “Ponoćni Vodeničar” srpske scene – Ljubiša Jovanović. Video je snimljen na relaciji Jasika – Kruševac.

Akcenat je na mininalizmu. Zaboravili smo sve i na sve, mi ljudi, potpuno smo otuđeni… čak i od straha. Nema ni plamena, ni žara, oči su utihnule u strastima i žurbi. Kuda to žurimo? – pitaju se danas Ludwizi.

Podsetimo grupu čine Ljubiša Jovanović – vokal i poezija (ex Katabazija) i Saša Ognjanović – gitare i programiranje (ex Scarps) koji su pre pet godina objavili dugosvirajući prvenac “Popodnevna zabava za ljubitelje žabokrečine“, sa koga su se izdvojile dark himne “Idu gradom“, “Kretnja“, “Kao san“, “Moj Bog“, “Im augenblick des lebens“…

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll