Luna Mea – Jedra

03.06.2023.
Rockomotiva

Početkom 2023. Luna Mea, duo u sastavu Tihana Šmit i Martin Peica, predstavili su dvije nove stvari – Pola mene i Magla, i s njima zaokružili jedno glazbeno razdoblje.

Tekst & foto: press

Zahvalni smo Mateju Zecu na doprinosu u obje pjesme. U pripremi je ostatak drugog našeg EP-a koji donosi i neke nove energije – rekao je Martin, autor glazbe i teksta, aranžmana, gitarist, potpisnik programiranja.

Tekstovi su uglavnom metaforički. To su fragmenti raznih misli i emocija spojenih u jednu cjelinu. Zahvaljujući tome, svatko se može pronaći u svojoj stvarnosti ako želi ući u naš svijet apstrakcije. Pjesma Jedra nova je kreativna struktura kojom otvaramo sljedeću stranicu naše priče – kaže, sada trojka Luna MeaTihana Šmit (vokal), Martin Peica i Matija Jakić, pridruženi gitarist koji je svojom kreativnošću i energijom obogatio njihovo zajedničko putovanje.

Luna Mea diže Jedra i kreće na plovidbu, pridružite se putovanju, prognoza je dobra. Novim singlom novoosnovana trojka predstavlja brži i žešći ritam, istovremeno zadržavajući prepoznatljive elemente svoj glazbenog izričaja.

Autentičnu cresku grupu prepoznalo je i podržalo Sveučilište u Rijeci, osiguravši im prostor u renesansnoj Palači Moise. Mjesto za probe i kreativu u samoj jezgri grada. Što će zanimljivo proizaći iz boravka u tako posebnom okruženju, doznat ćemo vremenom.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll