Luna mea – Ogledala

26.04.2024.
Rockomotiva

Nakon objavljivanja EP-a “Dah” i singlova ‘Magla’ i ‘Pola mene’ dvojac Luna mea u sastavu Tihana Šmit (vokal, klavijature) i Martin Peica (glazba, tekst, aranžman, programiranje) prošlo se ljeto pridruživanjem gitariste Matije Jakića i razvijajući ‘Jedra’, pretvorio se u trio.

Tekst & foto: promo

Iako je u međuvremenu Tihana napustila bend, nastavili su suradnju. U novom singlu ‘Ogledala‘ Tihana je odsvirala klavijature, a Tina Gams-Fučić preuzela je ulogu glavnog vokala. ‘Ogledala’ predstavljaju novu prekretnicu za bend, ističući njihov prepoznatljiv glazbeni stil i otvarajući nove staze u njihovom umjetničkom izričaju.

Tina, Martin i Matija brzo su pronašli zajednički jezik i inspiraciju za daljnje glazbeno stvaralaštvo, a dodatnu inspiraciju daje im prekrasan prostor za probe i kreativu, smješten u renesansnoj Palači Moise, u srcu grada Cresa.

Prateći video snimili su i montirali gitarist Matija Jakić i Tomislav Anić (Soul Production), a za lokaciju su odabrali prekrasnu mističnu šumu Tramontanu na otoku Cresu. Njezina raznolikost izvrsno odražava suštinu jednostavnosti koju pjesma prenosi, a koja se usredotočuje na osnovne momente partnerskih odnosa, promatrajući ih kroz prizmu individualnosti i zajedničkog identiteta koji se prepliću. Još jednim metaforičkim tekstom, Luna mea pozivaju slušatelje da istraže i dožive njihovu glazbu na osoban način.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll