Manntra – Et In Peccatum

21.01.2024.
Rockomotiva

Koncert nabijen eksplozivnom Manntrinom energijom, elementima istarskoga folklora i tradicije u braku sa metalom, nedeljama je ranije bio rasprodat, a koncertni video i album snimljeni su krajem septembra prošle godine. Bend je tada bio na međunarodnoj festivalskoj turneji sa najnovijim albumom “War Of The Heathens”.

Tekst & foto: press

Bend je za prvi singl sa live albuma odabrao “Et In Peccatum“ – intenzivnu i moćnu pesmu koja sažima vatrenu strast benda besprekorno spajajući folk metal vibracije sa očaravajućim latino refrenom. Live izdanje nadovezuje se i na uspešan prošlogodišnji hit u studijskoj varijanti.

Valja naglasiti da je ovaj album završio i među top 50 nemačkih albuma koji obuhvataju stranu i domaću prodaju po svim žanrovima, što potvrđuje njihov status u svetu metala.

Pripremite se za intenzivno putovanje uklopljeno u ovaj furiozan trenutak uživo iz Leipziga:

Manntra se nedavno vratila sa velike evropske turneje, a ukupno je 30.000 fanova uživalo u fuziji žanrova koji neumorno nosi Manntra.

Najavljeno je još trinaest koncerata nove turneje na koju Manntra kreće već sredinom marta a koncertna kulminacija dogodiće se u Zagrebu 13.4. i dan kasnije, 14.4., kada će bend sa aktuelnim albumom održati koncert i u beogradskom Domu omladine.

Naš prvi live album u kombinaciji sa koncertom u zagrebačkoj Tvornici je definitivno nešto čemu se jako veselimo! Jedva čekamo, te sam siguran da će to biti veče za pamćenje. Spremni smo, a arsenal oružja se samo puni! Imamo veoma puno toga što želimo pokazati našoj publici! – Manntra

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll