Manntra – Ori, Ori

11.02.2024.
Rockomotiva

Drugi singl koji će Manntra zajedno sa još 20 live singlova objediniti na albumu ‘Live in Leipzig’ koji izlazi u martu je „Ori Ori Live in Leipzig“.

Tekst & foto: press

Album koji nosi Manntrinu sirovu snagu i naelektrisanu energiju snimljen je u rasprodatom Täubchenthalu u Leipzigu. Ovaj album sažima pet godina neumoljive strasti i muziciranja benda, a pulsirajući ritmovi donose nezaboravan nastup koji govori o snazi i neporecivo glasnom i energičnom duhu benda.

Uronite u intenzivnu atmosferu i svedočite uzbudljivom putovanju kroz eksplozivno veče najfinije folk metal muzike. „Ori Ori“ omiljena je himna obožavatelja koja još više sija u svojoj ovom izvođenju uživo.

Energija koja se može osetiti na Manntrinim koncertima, fanatična reakcija nemačke publike te energičan, dinamičan i glasan nastup benda podižu ovaj live singl na jedan viši nivo.

“Ori Ori” je drugi singl sa našeg prvog live albuma nazvanog “Live In Leipzig“. Na neki način, taj live album predstavlja uvertiru u turneju koja počinje u martu, a kulminiraće 14. aprila u Domu omladine u Beogradu– najavili su iz benda

Bend je najavio koncertnu turneju na koju kreću sredinom marta, a najviše se raduju koncertima u Zagrebu i Beogradu.

Mi smo sretni kada vidimo kako publika reaguje na koncertima. Uvek su glasniji barem za 1 decibel od publike benda koji nastupa pre ili nakon nas, hahaha – kažu iz Manntre.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll