Maya Sar & Cubismo – Spremna sam da živim

22.08.2023.
Rockomotiva

Maya Sar predstavlja novi singl “Spremna sam da živim”, ovog puta zajedno sa regionalno poznatim bendom Cubismo. Ova pozitivna, uhu ugodna salsa, fuzija pop i latino muzike, prva je službena duetska suradnja kantautorice, koja najavljuje i skori izlazak njenog novog albuma.

Piše: press

Foto: Edvin Kalić

Pjesma govori o svjesnoj odluci prihvaćanja promjena u životu, revidiranju loših navika i pogrešnih obrazaca. Na priliku da se mijenjamo treba gledati pozitivno, a svaki novi početak nosi neku posebnu draž i izazovrekla je Maya Sar.

Za pjesmu, čija je autorica glazbe i teksta Maya Sar, adaptaciju na španjolski jezik napravio je Ricardo Luque, porijeklom iz Venezuele, poznat kao glavni vokal benda Cubismo. Pjesmu je aranžirao Adis Sirbubalo, a producirali su je Mahir Sarihodžić i Krešimir Tomec, jedan od osnivača benda.

Cubismo je jedini bend u regiji koji od osnivanja njeguje specifičan i originalan latino zvuk. Zaslužni su za popularizaciju latino zvuka na našim prostorima, posebno kroz suradnje sa Josipom Lisac i Gibonnijem. Dobitnici su preko 20 najprestižnijih diskografskih nagrada.

Ovaj nekonvencionalni spoj Maye Sar i Cubisma, donosi pravo osvježenje u eteru, a slušateljima će produžiti miris ljeta i pozvati ih na ples.

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll