Mayales – Pogledaj u njene oči

14.05.2024.
Rockomotiva

Nakon velikog uspeha pesme “Jedan mali dio tebe” koja je osvojila slušaoce i radijski etar, Mayalesi plešu i dalje kroz svoju boutique pop eru i predstavljaju očaravajuću – “Pogledaj u njene oči”.

Tekst: promo
Foto: Boris Ščitar

Igranje se nastavlja. Nove kockice, novi izazovi, novi formati. Mi se svakako dobro zabavljamo, a slušaoci neka procene da li smo se zaigrali. Boutique pop koncept dopušta nam da nakratko spustimo ručnu i prepustimo se gravitaciji. Kako mi se sad čini, mi ćemo još nekoliko pesama plesati…, rekao je Petar Beluhan.

Pogledaj u njene oči” prati započeti smer naglašenog poletnog i radiofoničnog zvuka, ovoga puta u formi plesnog popa poprilično drugačijeg od pesama na koje smo navikli proteklih, više od trideset godina – u kojima su se Mayalesi itekako trudili ne ponavljati i uvek probijati ustaljene formate i trendove.

Uhodan kreativni tim, predvođen Petrom Beluhanom, Vladom Mirčetom i Lukom Gečekom, odnosno producentima Pavlom Miholjevićem i Jurom Ferinom, ovoga se puta hvata novih instrumenata; ritam mašina i šarene elektronike izmešane sa prepoznatljivim gitarističkim zvukom benda od kojeg možemo očekivati još iznenađenja u skoroj budućnosti.

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll