Merblu – Jedan osmijeh

04.06.2024.
Rockomotiva

Hipnotički zvuk beogradskog muzičkog dua, Darie i Dejana Janjića, poznatijih kao Merblu, još jednom osvaja srca slušalaca njihovim drugim singlom “Jedan osmijeh”.

Tekst: press
Foto: Ed Godsell

Pesma “Jedan osmijeh” predstavlja živopisan portret jednog magičnog trenutka, ističući lepotu prisustva i iščekivanje budućnosti sa voljenom osobom. Za razliku od romantičnog i duboko melanholičnog prvenca “Uz nas si tu”, objavljenog prvog dana marta ove godine, nešto energičnija pesma “Jedan osmijeh“, simbiozom elektronike i indie rocka, istražuje dubine ljudskih emocija, prenoseći univerzalnu poruku ljubavi i života, i prikazujući različite odnose koje imamo medju sobom.

Jedan osmijeh je pesma o odnosu dvoje ljudi. Ali odnos nije ograničen isključivo na partnerski odnos – objašnjava Merblu inspiraciju za pesmu: – Može da bude prijateljski, roditeljski i svaki drugi odnos koji imamo u životu jer su osećanja univerzalna, a osobe ka kojima ih usmeravamo su u različitim ulogama u našim životima.

Pesma je fotografija jednog trenutka. Dešava se sada i ovde, i opisuje ono kada nas preplavi osećaj da nam je lepo što smo tu sa tom drugom osobom kao i želju i iščekivanje da ponovo proživimo te lepe trenutke.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll