Mia Dimšić – Bejbe

14.10.2023.
Rockomotiva

“Bejbe” je prekrasna kombinacija glazbene emocije, osjećaja zaljubljenosti i snage teksta s porukom o ljubavi. Pjesma koja je svojevrsna oda posebnoj osobi, slušatelje će osvojiti emotivnim refrenom i zanosnom melodijom, a oni zaljubljeni sigurno će u njoj pronaći svoje utočište.

Tekst & foto: press

Bejbe je za mene pjesma koja poručuje da je u redu biti djetinjast, izgubljen i pomalo naivan i da smo možda baš takvi potrebni ovom svijetu. Mislim da život postaje čarolija tek onda kad prigrlimo svoju osobnost i odlučimo da je pretvaranje jednostavno zamorno. Kao i uvijek, sa mnom su pjesmu radili Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, za produkciju se pobrinuo Ivan Pešut, a za miks i mastering Goran Martinac. Posebno me veseli što smo nakon dugo vremena spot radili s našim Borisom Sekulićem kojeg je zadnjih godina bilo teško uloviti u Hrvatskoj zbog raznih inozemnih angažmana. Spot je pun malih vizualnih detalja, a zahtjevan zadatak da sve to ulovi u jednom potezu imao je snimatelj Mateo Jurčić i odlično se snašao. Uz Ivana Pešuta, uz mene se u spotu pojavljuje i gitarist Vedran Baotić Nadam se da će pjesma razveseliti publiku barem upola koliko je nas od samog početka stvaranja, poručuje Mia.

Na pjesmi je, uz Miu, radio već provjereni autorski tim, Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, a sve je aranžmanski zaokružio Ivan Pešut. Mix i mastering potpisuje Goran Martinac iz Croatia Records Studia. Cijelu priču prati i šarmantan videospot u režiji Borisa Sekulića. Miju u spotu prati romantična atmosfera između četiri zida u kojem stanuje opjevana ljubav, ali i stihovi pjesme koji se pojavljuju na svakom koraku.

Ove jeseni, na krilima nove pjesme, Mia najavljuje uskori izlazak novog albuma, ali i veliki koncert u Lisinskom 26. studenog. “Život nije siv“, “Sunce, oblak, vjetar“, “Bezimeni“, “Kiša“, “Do posljednjeg retka“, hitovi su koji uvijek raspjevaju i rasplešu publiku, a osim ovih klasika, publika će imati priliku uživati u novim pjesmama čiju je premijernu izvedbu Mia ostavila upravo za svoj koncert u Lisinskom.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll