Mile Kekin – Guvernal

29.05.2023.
Rockomotiva

Glavni glumac u novom spotu Mileta Kekina je Indijac Rakesh Vetagire.

Tekst: promo
Foto: Valerio Baranović

Pre tri nedelje Mile Kekin je predstavio svoj novi album „Nježno đonom“ i, očekivano, pokupio odlične recenzije. Jedna od nježnijih pesama sa albuma je „Guvernal“ i baš za nju Mile kaže da mu je jedna od najdražih pesama koje je ikad napisao.

Podstaknut činjenicom kako je kod nas sve više stranih biciklista koji nam na vrata donose naše burgere i pizze, Mile je zaključio da bi bilo logično da i glavni glumac u njegovom spotu bude jedan od njih. Tako je odabir pao na Rakesha Vetagirea iz Indije.

Raki je vrlo simpatičan i komunikativan mladi gospodin, ima 36 godina i već dva meseca živi i radi u Zagrebu. Pre toga je živeo u Singapuru, Ukrajini i Poljskoj. U Indiji ga čekaju roditelji, devojka i braća, a u slobodno vreme se bavi slikarstvom. Osim toga, kaže da voli ples i obilaske istorijskih lokacija – rekao je Mile Kekin.

U režiji Doringa, „Guvernal“ je dobio i svoje video izdanje, a kako se Raki snašao u ulozi glavnog glumca, pogledajte na linku:

Bilo bi mi drag ako bi ovaj spot učinio te naše nove sugrađane više vidljivima, da ih manje doživljavamo kao isključivo dostavljače koji nas hrane kad nam se ne kuva. Raki ne govori hrvatski, ali voli pesmu Guvernal jer mu je “uplifting and optimistić”, a to mu, kaže, baš treba – rekao je za kraj Mile Kekin.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll