Miriiam – Feather

11.11.2023.
Rockomotiva

Miriiam, jedna od najpoznatijih izdanaka nove kantautorske hrvatske scene objavila je novi singl ‘Feather’. Nakon prvog albuma “Call Me Up” te prekrasnog ljetnog indie singla ‘Mom Knows Best’, ovaj singl utabava put za novi album kojeg očekujemo u 2024. godini.

Tekst & foto: press

Mislim da je ovo prikaz nekog krika na sve – apsurde, promjene, količinu informacija koje samo ulaze i ne pronalaze kamo i kako izići, alijenaciju, tupost. Krik ujedno govori i ništa i sve. Postavlja pitanja, ali ne nudi rješenja. Ovu pjesmu čujem otprilike tako, rekla je Miriiam.

I ovaj put je sjajnu atmosferu pjesme vizualno predočio njen stalni suradnik Pavle Kocanjer.

Osim kritike, Miriiam je rado slušana i na digitalnim servisima, pa tako od objave albuma broji preko 250 000 preslušavanja samo na digitalnoj platformi Spotify, a njene pjesme dospjele su do SAD-a, Australije, Njemačke, Francuske, Nizozemske, UK-a, Brazila, Italije, Švedske, Španjolske, Portugala gdje su ih urednici radio postaja uvrstili u svoj program i rotaciju.

Miriiam je, osim publike, prigrlila i kritika te joj je novinarski Rock&Off žiri dodijelio nagradu Veliki Prasak za najboljeg novog izvođača godine.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll