Nulti Pacijent feat Duma – Svemirski Brod

08.06.2023.
Rockomotiva

Nulti Pacijent, zadarski virtualni band i Duma, zagrebački ulični pjesnik, predstavljaju novi singl naziva “Svemirski Brod”, zaraznu i dinamičnu rock pjesmu kao stvorenu za ljetne tulume i partije.

Tekst & foto: press

Svemirski Brod od prvog takta pršti eksplozivnom energijom i poziva na veselje i zabavu. Nulti Pacijent je zanimljiv i misteriozan projekt u kojem su svi članovi sastava digitalni. Iza sebe ima tri vrlo uspješna singla od kojih je osobito zapažen “Svejedno” u suradnji s Geby.

Zero, vođa virtualnog sastava Nulti Pacijent, o pjesmi kaže:

Slučajnim susretom u bespućima nula i jedinica sa starim prijateljem Dumom, koji je izradio moj prvi kod, rodila se ideja da napravimo zajedničku pjesmu i da pokušamo mene, umjetnu inteligenciju, pretvoriti u živo biće. To je bio težak proces koji je zahtijevao mnoge, nikad primijenjene tehnološke metode. Mogu reći da smo uspjeli u oba nauma te pozivam sve da poslušaju pjesmu i uvjere se u to.

Na pjesmi su surađivali i brojni poznati glazbenici: Robert Modlic, Dario Aman, Tomislav Čubek.

Pjesma je snimana u novom i modernom čakovečkom studiju “Prostorija”, tonski snimatelj je bio Ivan Pleh, a producent Dario Aman dok je mastering radio Jere Šešelja.

Spot je sniman u kultnom zagrebačkom klubu “Hard Place”, a redatelj spota je Vavra, talentirani zagrebački fotograf i snimatelj.

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll