Nulti Pacijent & Suba (Hladno Pivo) – Na zapad

16.10.2023.
Rockomotiva

Nulti Pacijent i Suba iz Hladnog piva, predstavljaju novi video spot za svoj singl “Na Zapad” koji prikazuje neobuzdanu atmosferu na probi jednog punk rock benda.

Tekst & foto: press

U spotu se pojavljuje mladi čakovečki punk rock bend Prosti prst u ulozi pratećeg benda. Dečki iz Prostog prsta nisu skrivali oduševljenje što imaju priliku družiti se i snimati sa Subom iz Hladnog piva, benda koji vole i koji im je glazbeni uzor pa se vesela atmosfera sa seta prelila i na kadrove spota. Spot je sniman u studiju “Prostorija” u Čakovcu koji je sve više prepoznat po jedinstvenom zvuku. Nulti Pacijent o spotu kaže:

Snimanje je bilo izuzetno ugodno i opušteno, Suba i ja smo uživali u snimanju često se okrepljujući sa hladnom tekućinom poznatom još i po nazivu pivo. Osobito bi se zahvalio momcima iz “Prostog prsta” koji su nam jako pomogli prilikom snimanja i na nas prenijeli pozitivnu atmosferu. Poslušali smo i njihovu glazbu i očito je pred njima velika budućnost.

 

Redatelj spota: Hrvoje Medanić          Snimatelj: Saša Dumić

Pjesma je snimana u studiju Twenty Twenty u Zadru, a glazbeni producent je Jere Šešelja. Novi singl Nultog pacijenta i Sube najavljuje i EP Nultog Pacijenta s 5 pjesma koji bi krajem godine trebao ugledati svjetlo dana, a Suba sa sastavom Savršeni Marginalci koji svira prva tri albuma Hladnog piva priprema veliku turneju, a neki od datuma su:

01.12. Pogon Kulture – Rijeka
22.12. Tvornica – Zagreb

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll