One Step Away – Stavi nas tamo ispod

25.11.2022.
one step

Punk rock kvartet One Step Away novim singlom „Stavi nas tamo ispod” najavljuje treći album „Zzzzzzzzzzz”, koji će svjetlo dana ugledati za dva tjedna, i predstavlja novog člana sastava.

Bend se oprostio s drugim gitaristom Domagojem Čokonajem, a zamijenio ga je Nino Rašidagić (Pičke Vrište, Fast Response), koji se publici službeno predstavio na nedavnom dvostrukom koncertu u Vintage Industrialu.

OSA je kroz godine stvorio prepoznatljiv zvuk, suprotstavljajući razigrane melodije i brzi ritam s grubim emotivnim vokalom Zorana Piberčnika i surovo iskrenom lirikom socijalne tematike. Njihov treći singl Stavi nas tamo ispod na poletnoj gitarskoj podlozi kroz necenzurirane metafore i sarkazam progovara o osjećaju manje vrijednosti i nedostatku empatije kod pojedinaca.

Singl je snimio i producirao Dražen Gavrilović Gara (Podroom studio), za mastering se pobrinuo Pavle Miholjević, dok je za videospot zaslužan Dinko Šimac (Beyond Pines Films). Glazbu potpisuje cijeli bend, a tekst je napisao Zoran Piberčnik.

Singl Stavi nas tamo ispod dostupan je putem YouTube kanala benda, a album Zzzzzzzzzzz, s kojeg smo prethodno čuli singlove Kutak ljubavi i Sada je (naj)bolje bit će objavljen 6. prosinca pod okriljem diskografa Dostava Zvuka te dostupan na svim streaming servisima.

OSA (One Step Away) su Zoran Piberčnik (bas, vokal), Bojan Kurbanjev (gitara), Nino Rašidagić (gitara) i Marko Kuhar (bubnjevi).

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll