OSA – Dlakavi anđeli

10.05.2023.
Rockomotiva

Punk rock četvorka One Step Away predstavlja videospot za novi singl „Dlakavi anđeli” s aktualnog albuma „Zzzzzzzzzzz”.

Tekst: Helena Kezerić
Foto: promo

Pjesma je posvećena čovjekovim najboljim prijateljima – psima, a ujedno je i apel svim ljubiteljima životinja da posjete Dumovec i udome svog dlakavog anđela.

OSA je kroz godine stvorio prepoznatljiv zvuk, suprotstavljajući razigrane melodije i brzi ritam s grubim emotivnim vokalom Zorana Piberčnika i surovo iskrenom lirikom socijalne tematike. Njihov četvrti singl „Dlakavi anđeli“ emotivna je balada ispričana iz perspektive psa koji želi samo malo pažnje i ljubavi.

Probajte zamislite da ste izvor ljubavi i sreće, a da vas nitko niti pogledati neće. Dok vi spavate mirno iz dana u dan, mi sanjamo samo jedan te isti san – topli dom i šačica hrane, nama je dovoljno da sunce ponovno svane. Čekam te u boxu i udomi me sto prije, znam da dolaziš po mene, to svatko od nas zaslužuje – poručuju članovi benda.

Singl je snimio i producirao Dražen Gavrilović Gara (Podroom studio), za mastering se pobrinuo Pavle Miholjević, dok je za videospot zaslužan Dinko Šimac (Beyond Pines Films). Glazbu i aranžman potpisuje cijeli bend, a tekst je napisao Zoran Piberčnik.

Singl „Dlakavi anđeli“ dostupan je putem YouTube kanala benda, a album „Zzzzzzzzzzz”, s kojeg smo prethodno čuli singlove „Kutak ljubavi”, „Sada je (naj)bolje” i “Stavi nas tamo ispod” objavljen je za Dostavu Zvuka te dostupan na svim streaming servisima.

OSA (One Step Away) su:

Zoran Piberčnik (bas, vokal),

Bojan Kurbanjev (gitara),

Nino Rašidagić (gitara)

i Marko Kuhar (bubnjevi)

Tagovi: , , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll