Pardon – Svinje

21.03.2024.
Rockomotiva

Singlom “Svinje” makarski punkeri Pardon najavljuju prednarudžbe svog prvog studijskog albuma “Dalmatinska rapsodija”.

Tekst & foto: press

Nakon dugog traganja i eksperimentiranja u raznim kombinacijama, trojica glazbenika Dario Divković, Tonći Zelić i Vinko Lelas konačno su udružili snage kako bi stvorili nešto autentično i eksplozivno, te je nastao bend Pardon.

Sve je počelo kad su bubnjar Dario i basist Tonći pozvali Vinka, s kojim su već dijelili prijateljstvo u lokalnim bendovima, da im se pridruži, prepoznavši u njemu upravo ono što im je nedostajalo; vokal i gitara. Vinko je pristao, dajući svoj pečat i doprinos već spremnom materijalu, koji je brzo sazrio za snimanje.

Ubrzo ulaze u studio Tome Miladinovića i snimaju 13 pjesama za debitantski album “Dalmatinska rapsodija“, koji predstavlja energičnu smjesu punka s primjesama rocka, metala i hardcorea, osvježavajući zvuk koji odražava iskrenost i strast trojice glazbenika.

Uglavnom progonjeni lošim trendovima, njihova glazba nije samo izraz bunta i nezadovoljstva, već i poziv na promjene i bolje sutra. Kroz svoj zvuk i tekstove, Pardon žele inspirirati ljude i ostaviti svijet boljim mjestom za buduće generacije.

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll