Pero Defformero – Bambus šumi… U hramu ljubavi

28.06.2023.
Rockomotiva

Grupa Pero Defformero objavila je novi video spot za pesmu „Bambus šumi… U hramu ljubavi“ kojim najavljuje album „Muzika za ljude bez prijatelja“ koji će u septembru biti objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

Tekst & foto: press

Možda vam se dopadaju, možda i ne, ali jako je teško da niste nikada čuli za njih (jer jeste sigurno, u najgorem slučaju na nekom iskrivljenom afteru gde je neki dežurni šaljivdžija pustio njihov mega-hit, pesmu „Gastarbajter“). Od svoga osnivanja davne 1993. godine pa sve do danas, punih 30 godina kasnije, oni jednostavno nikoga ne ostavljaju ravnodušnim: Dame i gospodo – bend Pero Defformero.

Ove godine, preciznije prve nedelje septembra, Pero Defformero je rešio da na svoj veliki rođendan, kako sebe tako i svoju publiku, počasti novim albumom „Muzika za ljude bez prijatelja“. Na albumu će se naći 10 pesama i izlazi u izdanju Multimedia Music.

Naravno, bend je kao zagrevanje spremio i novi singl za pesmu „Bambus šumi“ koja takođe i otvara novi album.

Nemojte ništa da brinete! poručuje Saša Friš, gitarista i osnivač benda: Maksimalno smo se potrudili da, kao i na naših prethodnih 11 albuma, pesme budu klasičnog etno-trap-jazz formata… Tim koji ne dobiva – ubiva …ili tako već nekako, slično se piše…

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll