Po’ Metra Crijeva – Metal je ča!

13.02.2024.
Rockomotiva

Osjetite puls Ča-Metala, grupa Po’ Metra Crijeva donosi eksploziju energije i preobraćenja u svojem najnovijem spotu za pjesmu “Metal je ča!”. Snimljen tijekom finalne večeri festivala Melodije Istre i Kvarnera 24. lipnja 2023., ovaj spot na pravi način predstavlja Po’ Metra Crijeva na koncertu u festivalskom okruženju.

Tekst & foto: press

PjesmaMetal je ča!” priča je o širenju glazbenih granica i dubokoj transformaciji jedne žene koja od ljubiteljice maškara i potresujke postaje strastvena zaljubljenica u ča-metal, predstavljajući putovanje prema otvorenosti i prihvaćanju različitosti glazbenih žanrova, rekli su dečki i cure iz PMC-a.

Crijevima se u izvođenju ove skladbe na pozornicama MIK-a pridružio Matej Justinić na veloj sopeli uz već standardne Franeta Iznuticosjeka i Njanju Mrza.

Kroz svoj autentični Ča-Metal, Po’ Metra Crijeva donosi ne samo glazbu, već i vizualni doživljaj i priču. Inspirirani istarskim legendama i mitovima, članovi benda stvaraju glazbu koja pulsira s duhom regije i višeglasnim pjevanjem, žestokim gitarama i bubnjevima, te sopelama kao zaštićenim dijelom UNESCO-ve svjetske kulturne nematerijalne baštine, ova šesteročlana grupa osvaja srca publike i ostavlja neizbrisiv pečat.

Nakon hvaljenog i nagrađivanog albuma Boškarin IV, izdanog prošle godine, spot za pjesmu “Metal je ča!” nije samo najava novih glazbenih podviga, već i nastavak povećanih koncertnih i medijskih aktivnosti grupe Po’ Metra Crijeva diljem regije. Budite spremni za uzbuđenje, jer Ča-Metal pokreće novu eru glazbe.

Pjesma Metal je ča! je na MIK festivalu 2023. osvojila nagradu “Nello Millotti Roženice radija Pule” za najbolje ukomponiran istarski melos u moderno glazbeno ostvarenje, a dostupna je na svim velikim streaming servisima.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll