Random – Ispred kina Kulture

20.11.2023.
Rockomotiva

“Ispred kina Kulture” je video spot i treći singl sa predstojećeg albuma “Origano” podgoričkog repera Randoma. Muziku potpisuje producentski duo iz Podgorice – Knowhere2run, dok je za video zaslužan “SVL films”, uz realizaciju od strane “Beats Per Montenegro”.

Tekst & foto: press

Kino “Kultura” je kultni bioskop, osnovan još 1949. godine u srcu glavnog grada – ulici IV proleterske br. 1. Decenijama je bio stjecište ljubitelja filma, druženja i humora, služeći kao nezamjenljivi magnet za sve generacije prepuštene kovitlacu prohujalog vremena i nesalomljivog cikotićkog duha.

Ispred kina Kulture” predstavlja omaž i nostalgično odškrinut prozor u nekadašnju Podgoricu, u kojoj fokus nije samo na bioskop sravnjen 2011. godine, već i na cjelokupna zbivanja iz perioda kog više nema i koje je zauvijek istrgnuto iz srca i sjećanja građana.

Randomov novi album pod nazivom “Origano” biće objavljen 29. novembra.

Random je jedan od najboljih MC-eva na Balkanu, vlasnik tri Rap Skillz titule i kreator više ep i lp izdanja, što solo, što kao član Džej Džej Okoča ekipe. Prošlogodišnji solo album “Eo viđi” je pobrao same pohvale kako od strane publike, tako i od strane kritike i ima kultni status.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll