Repetitor – Iz izvora

20.03.2023.
Rockomotiva

Beogradski rokenrol trio Repetitor objavio je novi video spot za singl ‘Sa izvora’, četvrti po redu sa poslednjeg albuma ‘Prazan prostor medju nama koji može i da ne postoji’ (Moonlee Records, 2020).

Piše: Miran Rusjan
Foto: Filip Tasić

Aktuelni spot za pesmu ‘Sa izvora’ režirao je sjajni mladi reditelj Nikola Stojanović, a snimio talentovani direktor fotografije Mladen Teofilović, deo tima Recharge&Revolt. Bend je sa ovim umetnicima već sarađivao i snimio spot za pesmu ‘Kroz vetar’. Za produkciju zaslužni su vredni momci iz Vrabac filma.

Ovaj projekat realizovan je tokom tri najhladnija dana februara 2023. na lokacijama u okolini Novog Sada. Ekipa je tokom snimanja boravila i živela zajedno u izazovnim uslovima poput neke čudne porodice ludih kreativaca što se odrazilo i na atmosferu samog spota. Posebnu notu ovom spotu dao je Goran V Popovski, perspektivni mladi fotograf koji se prvi put našao ispred kamere u ulozi glumca, pored članica benda Repetitor.

Ovaj video spot je snimljen uz veliku podršku, ljubav, i kreativnost dragih prijatelja i saradnika bez kojih ne bi bio ono što jeste.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll