Ritam – Noć pod zvijezdama

10.05.2024.
Rockomotiva

Nakon što je početkom godine ponovo okupljena grupa Ritam promjena predstavila svoj prvi singl ‘Svijet u bojama’, riječka ekipa objavljuje drugi singl i spot ‘Noć pod zvijezdama’.

Tekst: promo
Foto: Mateo Levak

Svakom novom pjesmom pa tako i ovom, Ritam promjena će sa zadovoljstvom publici predstavljati svoje nove materijale, kvalitetne nastupe uživo, i s velikom strašću i željom, prenijeti široj publici svoju ljubav prema glazbi koja je oduvijek tinjala, a sada je vrijeme da se razbukta svom energijom i sjajem koji su se akumulirali kroz svo ovo proteklo vrijeme.

Potpisnik teksta i ovaj put je Srđan Stefančić, a glazba, aranžman i produkcija nose potpis Zorka Opačića u čijem je amsterdamskom studiju Zox i snimljena. Pjesmu je svojim virtuoznim gitarskim minijaturama i solo dionicom ukrasio i oplemenio Alen Brentini, a gošća na gitari još jednom je Kristina Radovčić Kiki. Ovom pjesmom Ritam promjena predstavlja i nove članove, Arsena Urana na basu i Mladena Popovića Plopija na bubnjevima.

Noć pod zvijezdama’ govori o ljubavi, onoj koja nam je svima potrebna, onoj koja se ponekad razbukta u plamen strasti, a ponekad nažalost okopni i nestane poput snijega u proljeće. Kao da je nikada nije niti bilo…

Da li je sve bila samo iluzija doznajte slušanjem novog singla riječke grupe Ritam promjena koji na glazbeni scenu donosi melodični pop-rock zvuk odjeven u ruho gitarističkih aranžmana modernog zvuka i pjevnih melodija te pamtljivih refrena i tekstova.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll