Rok Apoteka – Ne žuri kroz život

01.02.2024.
Rockomotiva

Novosadski bend Rok Apoteka predstavio je novi spot za jednu od svojih najlepših balada “Ne žuri kroz život”, koja se ističe kao inspirativna posveta mladima željnim brzine i dokazivanja.

Tekst & foto: press

Izražena kroz emotivne stihove i prepoznatljivi muzički aranžman Rok Apoteke, a posebno se fokusira na mlade ljude koji teže brzini i izazovima, bez obzira na to da li su na jednom, dva, četiri ili više točkova. Tekst pesme poziva na razmišljanje o životnim vrednostima i značaju usporavanja. Ovaj muzički rad poziva slušaoce na putovanje introspekcije, podsećajući ih da životna trka ne sme zaseniti vrednost samog putovanja.

Rok Apoteka ima više od 50 nastupa godišnje, što po klubovima, što na festivalima i raznim drugim manifestacijama.

Bend je osnovao Ivan Bošnjaković u Užicu 1993. godine, a prvi pevač bio je poznati glumac Ivan Bosiljčić. Nakon dugogodišnje pauze, bend je nastavio sa radom u Novom Sadu pre tri godine sa novom postavom.

Prvi album pod nazivom ,,Kišobran za snove” sa deset autorskih pesama koji je izašao u decembru 2022. godine, dobio je brojne pozitivne kritike. Muzički kritičar Branimir Lokner je izjavio da je to najbolji rock album poslednjih godina na našim prostorima. Nekoliko pesama su bile prve na top listi Radija 202 i hitu nedelje. Bend trenutno snima svoj drugi album, a balada “Ne žuri kroz život” predstavlja Rok Apoteku kao umetnika koji ne samo da prenosi muzičku poruku, već i podstiče na razmišljanje o životnim vrednostima i prioritetima.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll