Saša Novak – The Sound Walker No. 1

24.11.2023.
Rockomotiva

Upravo je instrumentalno ostvarenje “The Sound Walker No.1” kao odmak od ekspresivnog rocka, ono što Saši Novaku daje autorsku težinu i iskorak u paralelni svijet glazbeno-vizualnog izražavanja, eksperimentiranja zvukom kao temeljnim komunikacijskim kanalom čovječanstva: zvukom i pokretom/ritmom.

Tekst & foto: promo

U tom području autorski se razvija i komunicira te nastavlja svoje glazbeno-scensko djelovanje.

Dva lica jednog autora, od ekspresivnog frontmana Psihomodo pop, preko produkcijskog rada na važnim hrvatskim glazbenim ostvarenjima do instrumentalne faze osobnog i glazbenog sazrijevanja može se iščitati životni „timeline”, skup su svih iskustava, pozitivnih i negativnih, te jasno čišćenje od svega nakupljenog kako bi se došlo do faze usklađenosti koja se snažno iščitava u „Journey” izdanoj 2018. na CD “Ja sam tu“, u izdanju Croatia Records.

Sad već davne 1993. kad je Psihomodo pop izdao album “Srebrne svinje“, a produkciju potpisao Saša Novak, gitarist i vokal benda, poklonici benda ali i kritika odmah su ga svrstali u njihovo najzrelije glazbeno ostvarenje. Status art-albuma spominje se u mnogim medijskim napisima što je jasno ocrtalo put Saše Novaka u autorskom i produkcijskom smislu.

 

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll