Sassja – Znam

25.11.2022.
sassja

Nakon što je„Tišinom“ prekinula tišinu te predstavila šire područje glazbenog djelovanja, Sassja novim singlom odvažno poručuje: „Znam“.

Često me traže da kažem nešto o singlu, kako je nastao i slično, a sve sam zapravo rekla tekstom, iskreno progovara glazbenica uz poziv ljubiteljima glazbe da poslušaju novu pjesmu, od sad dostupnu i putem svih digitalnih platformi.

Kantri (Rok Kovač) i ja već više od desetljeća radimo zajedno i razumijemo se do najdubljih emocija. ‘Znam’ je pjesma o nama, zaključuje Sanela Josipović Sassja koja, ponovo zajedno s Kantrimanom (Rokom Kovačem), autorski potpisuje pjesmu, dok iza mixa i masteringa stoji Marko Gaćina.

Otisnuvši se u novom smjeru svog glazbenog putovanja, uvodno najavljenog pjesmom Tišina, glazbenica se okružila bliskim timom koji njene vizije pretače u vide. Kao rezultat nastavka ove uspješne suradnje, „Znam“ dolazi uz estetski spot Tajane Dedić – Starović (Pink Room Studio) koji u prvi plan stavlja emocije – graciozno, a slojevito dočarane plesnom koreografijom.

Jedna od ponajboljih plesačica u regiji, Melisa Činić SHZa, protagonistica je koreografske priče započete još u prethodnom spotu, a ovoga puta joj se pridružio kolega Dalibor Đaković. Uz to što je zahvalan na pozivu da se pojavi kao pole dancer u novom video spotu Dalibor iznimno cijeni pristup i posvećenost detaljima od strane cijelog tima.

Do sada smo pole dance uglavnom imali priliku vidjeti u video spotovima kao kadrove jeftine zabave, dok je u ovom spotu pole dance prikazan kao umjetnost, ističe plesač te dodaje kako su stihovi “Nekako si kontra ne uklapaš se u sistem” bili odlučujući da sam sebi kaže – to je to.

Atmosferu sa snimanja Dalibor opisuje kao iskustvo ispunjeno inspirativnom, oslobađajućom i pozitivnom energijom te zaključuje:

Čini mi se da je set od nekoliko sati snimanja prošao za par minuta, a iako sam se po prvi put susreo sa Sassjom i njenim timom, osjećao sam se kao u društvu iz susjedstva s kojim se jako dugo poznajem. Iskreno se nadam da će biti prilike za neku novu suradnju uskoro, kao i da će se novi singl i video spot ‘Znam’ svidjeti publici.

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll