Sastav One Possible Option – Paper Planes

09.07.2024.
Rockomotiva

Riječka grupa One Possible Option svojim drugim albumom “ETER”, objavljenim na vinilu u maju za Croatia Records, uz odlične kritike pokazuje se kao jedan od zvukovno najaktuelnijih domaćih rok sastava, dok su singlom za naslovnu pesmu, ujedno i prvu na hrvatskom jeziku, dali uzbudljivu naznaku o smeru rada benda u budućnosti.

Tekst & foto: press

U susret nadolazećim koncertima, za sledeći singl benda sa aktuelnog albuma odabrana je “Paper Planes”, pesma koja prikazuje bend u drugačijem svetlu te ‘podebljava’ činjenicu da se radi o bendu kojeg nije strah da eksperimentiše te koji ima mnogo toga za reći.

‘Paper Planes’ je pjesma koja govori o prolaznosti, ali i kutu gledanja uz koji to sve možda i nije tako strašno. Naravno, tekst ima više slojeva pa nam je drago da je ova pjesma neplanirano dobila svoj lyric video, poručili su iz benda.

Ovoga leta i jeseni One Possible Option će album “ETER” predstaviti uživo na riječkoj Zvečki 13. jula, u zagrebačkoj Močvari 11. septembra, na Seasplash platformi u Puli 12. oktobra, u karlovačkom Ziggy baru 16. novembra te 22. novembra u kninskom klubu A3. Novi datumi biti će poznati uskoro.

 

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll