Short Reports – Nisam

30.09.2023.
Rockomotiva

“Nisam” je prvi singl alternativnog dua Short Reports na srpskom jeziku, u kome talentovani dvojac kombinuje noiz i pank sa primesama art roka. Koncizne rečni pesme, pomalo apstraktni paterni bubnjeva sa uvrnutim rifovima čine glavne primese ove numere koja najavljuje predstojeći EP.

Tekst: press

Foto: Dejan Lalić

Pesma “Nisam” je prvi singl sa novog izdanja novosadskog dua Short Reports. Posle nepune dve godine nakon izdavanja debi albuma “Cats VS Dogs” i preko 70 koncerata po regionu i Evropi, duo je spremio dva nova izdanja, EP na srpskom jeziku i LP na engleskom jeziku koji se nalaze u procesu snimanja i miksanja.

Ovaj put u saradnji sa izdavačkom kućom Kontra, “Nisam” je prva pesma koju je duo napisao na srpskom jeziku, gde glavni vokal preuzima Nikolete, bubnjarka benda, i koji najavljuje budući EP.

Snimana u Beogradu u studiju Down There (snimatelj Uroš Milkić) i producirana u Čikagu, USA od strane Nikole Dokića, pesma “Nisam” govori o preispitivanju sebe i svih svojih uloga u životu. Spot koji potpisuje Vukašin Živaljević sniman je u studiju ZEBRA u Novom Sadu tokom leta 2023. godine.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll