Sivilo – 666999

01.08.2023.
Rockomotiva

Poznati crnogorski reper Sivilo, objavio je spot za numeru “666999”, kao najavu za novi album pod nazivom “Sivi Dom”, i veliku regionalnu turneju tokom 2024. godine.

Tekst & foto: press

Fanovi su navikli da Sivilo pomjera granice hip-hopa, pa ovog puta ga možemo čuti u bombastičnoj fuziji modernog i melodičnog trepa, i tvrdog hardcore metala. Pjesma nosi zanimljiv koncept repovanja o samopoštovanju, ljubavi i njezi prema sebi, na jedan jako agresivan način. “Ćeram! Ćeram! Čeram po svom!” repuje Sivilo u refrenu, kao moto i rešenje za mnoge probleme.

666999” je najavni singl za Sivilov predstojeći album “Sivi Dom“, koji će, kako Sivilo izjavljuje, biti posvećen jednoj emociji, a to je – ljutnja.

Ubijedili su me da je ljutnja isto što i mržnja- nepoželjna emocija. Vremenom sam izgubio ljutlju, izgubio samopoštovanje, izgubio sebe. Dosta je više!

U spotu, pored Sivila, ljutnju iznosi i Grba, mladi crnogorski muzičar, koji sa velikim iskustvom i samopouzdanjem plovi u raznim ekstremnijim podžanrovima metala, punka i hardcora. Član benova MKZP, Gnar, i Morana, dominira refrenom i daje pjesmi jednu svetski osvežavajuću notu, u kojoj melodično vrištanje preko trep bitova, tjera na upravo ono što i Grba pjeva “Ćeram po svom jer od sada sam svoj zakon!”. Refren je jedan veliki zvučni sredni prst establišmentu, a cjelokupna pjesma veliki motivator i inspiracija.

Spot, koji potpisuje Sivilova producentska kuća “SVL Films“, pomaže numeri da i vizuelno pojača emocije koje Sivilo i Grba iznose. Kombinacija filmskih igranih scena, fotografija koje slave konceptualnu umjetnost, i stereotipnih reperskih kadrova, neće vas ostaviti ravnodušnim.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll