Šiza – Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda

27.03.2023.
Rockomotiva

Eksplozivni rock dvojac Šiza predstavlja novi singl „Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda” koji, kao prvi u nizu, dolazi u službi najave novog albuma.

Piše: Helena Kezerić
Foto: Dinko Šimac

Šiza je u nešto više od dvije godine prisutnosti na sceni postigla zapaženi uspjeh okrunjen debut albumom „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem”, a struka je pozitivne kritike dodatno manifestirala kroz nominacije za domaće i regionalne glazbene nagrade.

Novi singl „Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda” potvrđuje vjernost beskompromisnoj lirici i žestokom zvuku, koji pleše između garažnog rocka i post punka, te najavljuje drugi studijski album, čije će konture Šiza dodatno predstaviti nadolazećim pjesmama.

Osim toga, Šiza predstavlja i Bokija, svog zebrastog prijatelja, koji je, kako sam kaže, njihov motivacijski govornik, svjetionik u tamnoj noći i zvijezda vodilja u neistraženom svemiru.

Ako želiš da baka bude ponosna na tebe, ponašaj se kao da te gleda cijeli dan – poručuje Boki.

Leonard Klaić i bend zajedno su odradili produkciju, dok snimanje, mix i master potpisuje Leonard Klaić samostalno. Dinko Šimac (Beyond Pines Films) i bend pobrinuli su se za režiju, Luka Bošnjak bio je zadužen za osvjetljenje, a tajanstveni Boki je za potrebe videospota pripremio arsenal opakih plesnih pokreta. Glazbu potpisuju Marko Kuhar i Bruno Antolić, dok je Bruno Antolić autor teksta.

Singl „Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda” dostupan je putem YouTube kanala benda, na njihovom Bandcampu te na svim streaming servisima.

Tagovi:

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll