Šiza – Voli

18.09.2023.
Rockomotiva

Novim singlom „Voli” garažni punk/rock dvojac Šiza najavljuje svoj drugi studijski album koji će biti objavljen na proljeće 2024. godine.

Tekst: press

Foto: Dinko Šimac

Singl „Voli” poziva na stav ljubavi bez obzira na sve i na hrabrost da se vodi život punog srca usprkos zlobi. Spot je nastao praćenjem Šizinog zebrastog frenda Bokija dok širi osjećaj jedinstva, pobjede radosti i vedrine među ljudima.

Ljubav je poput filma koji igramo u svojoj glavi – ponekad projiciramo svoje strahove i nadanja na druge, ali tek kad počnemo razumijevati tu igru zrcala, možemo zajedno stvoriti prekrasan film! – poručuje Boki.

Šiza s dubokim poštovanjem napominje kako u pjesmi Mira Furlan predstavlja epitet hrabrosti, snage i neposustajanja od svojih životnih vrijednosti. Ona je vječni simbol borbe i odanosti prema ljubavnim idealima čak i u najizazovnijim trenucima čime nas inspirira da se suočavamo s mržnjom, pakošću, ali i s vlastitim projekcijama, s istom neustrašivošću i otvorenog srca.

Glazba je djelo Marka Kuhara i Brune Antolića, dok je Bruno Antolić autor teksta. Leonard Klaić i bend zajedno su odradili produkciju, a snimanje, mix i master potpisuje Leonard Klaić samostalno. Tomislav Matijašić snimio je videospot, Dinku Šimcu pripao je zadatak montaže, a režiju potpisuju Tomislav Matijašić i bend.

Singl „Voli” dostupan je putem YouTube kanala benda te na svim streaming servisima.

 

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll