Stefan Nemanja – Pesma za kraj

04.02.2024.
Rockomotiva

Autorski dvojac benda Stefan Nemanja – Stefan Kovačević i Nemanja Savić, objavili su ekranizaciju još jedne pesme sa aktuelnog debi albuma “Rođen sa slomljenim srcem”, koji je kao digitalno izdanje objavio PGP RTS.

Tekst & foto. promo

Publika već zna i voli njihove pesme “Rođen sa slomljenim srcem“, “Hodam po ivici“, “Poslednji ples“,“Karavan“, baladu “Ona” (za koju su spot objavili povodom Dana zaljubljenih prošle godine) . Nakon angažovane numere “Ko sam ja” koju je pratio i vrlo zapažem spot, bend Stefan Nemanja sada nam je poklonio baladu- “Pesma za kraj“.

Premijerno je emitovana juče na Radio Beogradu 1, Dvestadvojci i RTS Rokenroleru a danas je na RTS1, RTS3, RTS Muzika, RTS Planeta i Jutjubu premijerno predstavljen i video spot.

 

Reakcije su fantastične. To je poslednja pesma na albumu, zato se tako nekako simbolično i zove Pesma za kraj. Naravno, govori o raskidu, prekidu ljubavne veze…Već smo dobili prve reakcije- ljudi su baš “zagrizli”, dopada im se i baš nas to raduje. Spot smo snimali na divnoj lokaciji- u pitanju etno selo “Sunčana reka”, na Drini. Ta reka je inače čarobna, a kroz nekoliko kadrova u ovom spotu i mi smo ovekovečili tu njenu veličanstvenost. Istovremeno- ti snimci prirode odslikavaju, dočaravaju i atmosferu ove balade, emotivno stanje o kome je reč u pesmi…, kaže Nemanja Savić.

Protagonisti u spotu za “Pesmu za kraj” benda Stefan Nemanja su mladi glumci Stefan Komatina i Kaja Baničević, kojoj je ovo druga saradnja sa bendom, nakon angažovanje u spotu za pesmu “Ko sam ja”:

Divno smo sarađivali, njih dvojica su divni ljudi, zaista, nikakav problem nismo imali. Od početka među nama vlada izuzetno prijateljska atmosfera, sve je teklo nekako lako, lepo i spontano. Kolega Stefan i ja smo imali slobodu da iskreiramo na snimanju spota i ponešto po svom doživljaju te pesme, a meni se sad kao gledaocu- baš dopada i ovaj spot. Kao glumici, bilo mi je ovo izuzetno iskustvo i unapred se radujem novim saradnjama sa ovim bendom, poverila je Kaja.

 

U planu je i koncertna promocija albuma “Rođen sa slomljenim srcem“, koju su na neki način, već započeli krajem prošle godine- live nastupom na Beogradskom autorskom rok festivalu (BARF)

Iako smo obojica angažovani kao muzičari i u drugim sastavima i imamo dovoljno izvođačkog iskustva- dugo ćemo Stefan i ja pamtiti taj prvi nastup našeg benda uživo. Odličan je bio odziv publike a njihove reakcije na našu muziku, naše pesme su, da tako kažem- baš nahranile naš umetnički, muzičarski ego. Sad još više želimo da što pre i što više nastupamo. Jedva čekamo da ponovo stajanemo pred publiku i delimo sa njima naše pesme, ljubav i energiju, poručio je Nemanja Savić, u ime benda Stefan Nemanja.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll