tam & pocket palma – rizik

03.06.2023.
Rockomotiva

Talentovana kantautorka i mlada pop zvezda tam predstavlja remix svog singla „rizik“ koji je nastao u saradnji sa hrvatskim muzičkim sastavom pocket palma.

Tekst: press
Foto: Miloš Radičević

Originalni tekst pesme, sa kojim se muzičarka odmah poistovetila, potpisuje poznato ime domaće i regionalne trap scene – Yungkulovski, a za muziku su bili zaduženi talentovani producent Damjan Blažun, Yungkulovski, tam i hrvatska pop zvezda Albina. Pocket palma donosi pravo osveženje numeri, a uz pesmu predstavljen je i interesantan muzički video.

Pocket palma su mi jedni od najdražih saradnika i artista sa muzičke scene. Ovaj remix je došao najprirodnije, s obzirom na to da je prethodni za numeru „infierno“ prošao divno, kao i pesma „usne uz rebra (nanana)“ na kojoj smo zajedno radili. Originalna numera „rizik“ ovom saradnjom dobija potpuno novu dimenziju, atmosferu i vajb. Jedina indikacija koju sam imala je da pesmu učine još zabavnijom za nastup, u čemu su i uspeli. Jedva čekam da publika čuje ovu verziju i radujem se svim budućim projektima koje ćemo raditi zajedno, rekla je muzičarka o novom singlu.

Anja, Luka i Bruno su izuzetno srećni što je došlo do nove saradnje sa tam i raduju se izlasku remixa.

Jedva smo dočekali priliku za novu saradnju sa tam, jer to za nas uvek predstavlja divno iskustvo. Za razliku od remixa za pesmu „infierno“, ovaj put smo se odlučili za moderniji i mračniji zvuk. Ideje nam često dolaze spontano, a trudimo se da remix zvuči drugačije od originala, jer je cilj da pesmi damo drugačiji vajb, izjavili su članovi sastava.

Numeru prati i energičan plesni video, čiju art direkciju i montažu potpisuje sama muzičarka, uz veliku pomoć koreografa i plesača Igora Savina. U nastanku ovog vizuala učestvovali su multitalentovani saradnici, među kojima su Luka Rangelov i reperka Mlada Beba, koja širi svoj krug kreativnog delovanja.

Ovim izdanjem tam završava jedan muzički ciklus koji je započet njenim odlaskom u Berlin i saradnjom sa producentom Damjanom Blažunom. U narednom periodu publika može da očekuje sveže numere koje su već uveliko u pripremi, a koje će biti potpuno drugačije od dosadašnjih singlova, što je karakteristično za tam koja oduvek eksperimentiše sa različitim muzičkim žanrovima.

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll