The Black Room – Pleasureland!

20.06.2024.
Rockomotiva

Novi singl riječkog benda The Black Room vodi nas u Pleasureland! Produciran, sniman i masteriran od strane Mateja Zeca (Let3, studio GIS), snimljen je uživo u kultnom Art kinu Rijeka, a ujedno je najava za nadolazeci album Future Memories koji izlazi krajem godine.

Tekst & foto: press

Htjeli smo dobiti zvuk čim bliže live koncertu, ali pod “kontroliranim uvjetima”. Kod snimanja uzivo Definitivno se osjeti razlika kako u emociji tako i u energiji koju se nemoze replicirati u studiu. Uvijek smo htjeli taj live moment pretociti i na snimku, dobiti zvuk najbliži onom koji nam je u glavi i mislim da smo ovdje u tome i uspjeli.

Sama snimka i live video snimljeni su u kultnom Art-kinu Croatia u Rijeci, koje je dugi niz godina svjetla točka nezavisne hrvatske filmske industrije. S jedinistvenim interijerom u režiji Kristine Barišić, ikonično Art kino poznato po svojoj jedinstvenoj estetici i ambijentu, nudi neusporedivu akustiku i atmosferu koja se razlikuje od standardnih dvorana i klubova. Ova legendarna lokacija dala je određenu atmosferu i šarm našem snimanju, spajajući upečatljive vizuale s vrhunskim zvukom.

Novi singl “Pleasureland” donosi prepoznatljivi zvuk benda, kombinirajući trenutke sirove emocije s naglaskom na live izvedbu koja je postala zaštitni znak The Black Rooma.

Pleasureland‘ je na svim streaming servisima!

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll