The Hahas and the Blablas – Andy Kaufman is not my dad

21.01.2024.
Rockomotiva

Zagrebačka new wave/power pop/synth punk grupa The Hahas and the Blablas spotom za pjesmu Andy Kaufman Is Not My Dad najavljuje album prvijenac.

Tekst & foto: press

Bend formiran 2022. godine nakon brojnih koncerata i turneje prošloga ljeta, konačno najavljuje album prvijenac.

Pjesma “Andy Kaufman Is Not My Dad” prvi je službeni single s novog albuma koji je najavljen za izlazak nekada ove godine. Video je svojevrstan hommage Andyju i inspirian je točkom iz njegovog stand up nastupa gdje nestrpljivo čeka pravi trenutak da zapjeva frazu “Here I come to save the day” iz serijala Mighty Mouse.

Radeći spot bend se vodio diy pristupom. Tako je glavnu ulogu u videu ima bassist benda koji je na svoj način utjelovio duh Andyja Kaufmana i prenio njegovu nelagodu i nestrpljivost u iščekivanju vrhunca pjesme. Video je snimio i montirao mladi umjetnik i prijatelj benda Karlo Klanac, a prostor velikodušno ustupio klub Močvara.

Pjesmu je, kao i cijeli album bend snimio sam u svojoj garaži, a za mix je zaslužan Borna Maksan iz Rattus Rattus studija.

Promociju video uratka The Hahas and the Blablas planiraju koncertom zakazanom 3.2. u Češkom narodnom domu u Zagrebu, uz potporu izvrsnog Čudnoređa.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll