The Romans, Davorin Bogović i Ana Jakšić – Kiša

09.04.2023.
Rockomotiva

Riječki bluegrass bend The Romans (nekadašnji Sarah & The Romans) s proljećem nam donosi novu toplu i pozitivnu pjesmu ‘Kiša’. Uz The Romanse, ‘Kišu’ pjevaju legendarni Davorin Bogović te poznato riječko vokalno ime Ana Jakšić.

Tekst i foto: promo

Novom pjesmom žele poručiti kako nije sve tako depresivno i melankolično kad kiši, već da i kiša krije svakakve ljepote u sebi. Većina nas se povlači u zatvorene prostore kad pada kiša, no i tada se može svašta dogoditi.

Možemo iskoristiti to vrijeme za korisne stvari te poniknuti u sebe i svoje misli – rekao je Goran Troha za Novi list, te dodaje kako je pjesma plesna i u njihovom prepoznatljivom country stilu.

Poznanstvo Trohe i Bogovića dugo je već četiri desetljeća, a započelo je u vrijeme kad je Troha svirao u Idejnim nemirima pa je dogovor o ovoj suradnji brzo postignut na obostrano zadovoljstvo.

Pjesma mi vokalno odgovara, a i tekst mi se vrlo sviđa. Lagano je, baš onako če-če. Nađem se ja u svemu, bitno da nisu narodnjaci i da nije hip-hop, ha-ha – ispričao je Bogović u intervjuu za Novi list koji je bio na setu tijekom snimanja spota.

Režiju video spota potpisuje Nicolas Kurelić, a snimljen u gradu koji godišnje primi i do tri puta više oborina od Londona – a to je, naravno, Rijeka!

‘Kišu’ je uglazbio Andrej Juretić, na tekstu mu se pridružuje Goran Troha, dok aranžman potpisuje Davorin Bogović. Za producentskim pultom našao se Matej Zec, a pjesma je snimljena u riječkom studiju G.I.S. Rijeci i ljubljanskom Metro studiju.

Tagovi: , , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll