Them Moose Rush – Sundog Sunburn

29.01.2024.
Rockomotiva

Neposredno pred izlazak novog studijskog albuma „Zepaxia”, koji će biti objavljen 2. veljače, bjelovarski progresivni rock bend Them Moose Rush predstavlja novi singl „Sundog Sunburn”.

Tekst: press

Novi singl „Sundog Sunburn”, uz prethodno objavljeni singl „T-Jay”, dodatno daje naslutiti što nas čeka na novom albumu. „Sundog Sunburn” u kratkoj minutaži postiže maksimalan efekt zahvaljujući prepoznatljivoj i snažnoj vokalnoj komponenti, žestokoj ritam sekciji i bogatim gitarskim dionicama u maniri prog rocka.

Glazba i aranžman djelo su benda, tekst potpisuje Nikola Runjavec, Branimir Kuruc je zaslužan za snimanje i mix, master potpisuje Leonard Klaić, a Vedran Marinko Komlen autor je animiranog videospota.

Singl „Sundog Sunburn” dostupan je putem YouTube kanala benda i na njihovom Bandcampu, a za tjedan dana cijeli album „Zepaxia” će biti dostupan na svim streaming servisima.

Them Moose Rush iza sebe imaju album „To Future Miss Sunshine” (2013.), dva EP-a – „Three π One” (2014.) i „Three π Two” (2015.), a prije hvaljenog albuma „Dancing Maze” (2020.) za Dostavu Zvuka / Dirty Old Label izašao im je i jednako uspješan „Don’t Pick Your Noise” (2018.).

Značajne pohvale bend je dobio i od mnogih svjetskih utjecajnih magazina i portala kao što su Prog, Metal Hammer, Metal Injection, Everything is Noise itd. Tijekom proteklih godina intenzivno su nastupali u Velikoj Britaniji i po čitavoj Europi (Berlin, London, Dublin, Köln, München, Prag itd.), a 2. veljače će objaviti novi studijski album „Zepaxia”.

Them Moose Rush su:

Nikola Runjavec (gitara, vokal),

Vedran Marinko Komlen (bubnjevi)

Branimir Kuruc (bas)

 

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll