Turisti – Penelopa u plavom

24.11.2023.
Rockomotiva

‘Penelopa u plavom’ je klasični storytelling zaogrnut u muzički blues kontekst. Ovo je nova priča riječkih Turista koju prenosi ekspresivan vokal Ive Močibob i potpisuje autor Vava Simcich.

Tekst & foto: promo

Snimljena je u studijima InquistionSound i GiS, a konačni miks i produkcija nose potpis stalnog suradnika Turista – Mateja Zeca (GiS studio).

Ponekad je tako jednostavno zaljubiti se i pustiti sreći da vas prelije i bez razmišljanja joj se predati. Vrijeme katkad, međutim, pokaže da je izbor bio pogrešan, a rez koji je nužno napraviti često je vrlo bolan, agonija koja traje predugo i ispunjava ženu nepodnošljivim umorom. Jednog dana, izmoždena, jednostavno odluči da je došao kraj i da ‘nijedno sutra nije vrijedno čekanja’. Sve što joj preostaje jest sjećanje i možda pokoji trenutak žaljenja za neispunjenom harmoničnošću. Budućnost jest nepredvidljiva, ali upravo zbog toga i uzbudljiva – ispričali su Turisti čiju ‘Penelopu u plavom’ prati video u režiji još jedne drage im i stalne suradnice, Kristine Barišić.

Uz njezinu redateljsku pomoć, Iva na ekranu donosi upečatlijvu interpretaciju ‘Penelope u plavom’, a spoj izvrsnog bluesa, režije i glume stvorio je novo i drukčije audio-vizualno muzičko iskustvo. Ostali članovi Turista, Sergej Hofman, Bobo Grujičić i Vava Simcich, zbivanja na setu ovaj put su pratili iz sjene.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll