Valentino – Neću kući

15.09.2023.
Rockomotiva

Osnivač grupe Valentino, Zijo Rizvanbegović nastavlja svoj plodonosni autorski put s novim singlom oplemenjenim odličnim novim spotom.

Tekst & foto: press

Pjesma je premijerno izvedena na CMC festivalu u Vodicama na opće oduševljenje publike koja je dugo iščekivala objavu spota. Tekst, glazbu i aranžman potpisuje Zijo Rizvanbegović, a spot je snimljen pod režiserskom palicom Nenada Nexy Jakovljevića.

Zijo je ukratko pojasnio poruku same pjesme:

‘Neću kući’ je fraza ili šlagvort koji smo svi u životu mnogo puta izgovorili. Da li je to momenat kad si sa društvom u kavani, na odmoru, na moru ili te udarila kriza srednjih godina, pa se u kabrioletu, svježe osunčan vozikaš gradom. Spot u režiji Nenada Nexy Jakovljevića je zamišljen kao kontrateza noćnih kadrova gradske urbane jezgre i dnevne ravničarske pastorale, kao i različitosti emocija i svjetova, muško-ženskih odnosa, netaknute opuštene prirode i napetosti svjetleće metropole.

Hitovima “Samo sklopi okice“, “Volim te još“, “Bez tebe“, “Oka tvoja dva“, “Idu ptice selice“, “Pile moje“, “Ne mogu, ne mogu” i mnogim drugima, sarajevski sastav Valentino munjevito brzo stekao je ikonski status te ’80-tih godina postao jedan od najslušanijih bendova ovih prostora.

Tagovi: , ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll