Vanda Winter – Sve oko nas

16.03.2024.
Rockomotiva

Glumica i etablirana vokalna solistica Vanda Winter nakon gotovo 20 godina prisutnosti na sceni najavila je svoj novi album.

Tekst: press
Foto: Tomislav Marić

Dosad predstavljen baladama ‘Lako’ i ‘Ako me prestaneš voljeti’, s potpisom Aljoše Šerića uvukla nas je u svoj raskošni vokalni bajkoviti glazbeni svijet, nakon čega je u suradnji s producetom i autorom Zvonimirom Dusperom Dusom donijela i ponešto brže ritmove u singlu ‘Nađi nju’. Objavom novog singla ‘Sve oko nas’ Vanda nastavlja u up-beat tempu, a ovog se puta predstavlja i autorski, budući da tekst pjesme potpisuje sama, dok je glazbu radio svjetski priznati gitarist i producent hrvatskih korijena Yogi Lonich.

Yogi Lonich radio je glazbu za ‘Sve oko nas’, a pjesmu je dodatno oplemenio i instrumentalnim dionicama u vlastitioj izvedbi. Stihove sam se ovoga puta odvažila napisati sama, a za produkciju je ponovo zaslužan fenomenalan Zvonimir Dusper Dus. Pjesma je svježa poletna u up beat tempu, energična i tematizira osjećaj prepuštanja jednoj uzajamnoj orivlačnosti i napetosti između dvoje ljudi, što vjerujem da će skladno ići s ovim nadolazećim ljepšim i bezbrižnijim dijelom godine. Držim fige da pjesma osvoji svoje mjesto u radijskom eteru, ali još važnije od toga u srcima i na playlistama slušatelja – izjavila je Vanda.

Video potpisuje Tomislav Marić.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll