Whisper Scream – Lako je tako

15.11.2023.
Rockomotiva

Whisper Scream novi je izvođač na glazbenoj sceni koji, kako mu ime govori, vrlo tiho priča o važnim temama o kojima bi se trebalo derati.

Tekst & foto: press

U prvom singlu “Lako je takoWhisper Screamu se pridružio i jedan od najpoznatijih hrvatskih frontmena Mile Kekin. Došao je red i na drugi singl “Loop“. U singlu WS nažalost govori o svakodnevnici pojedinca te na neozbiljan način progovara o ozbiljnom problemu. Whisper Scream je autor glazbe i teksta te producent singla.

Spot je svoje uzore tražio u Brechtu, Von Trieru i “black box” teatru, a je li ih našao nije nam poznato, rekao je Mudri Brk.

Scenarij i scenografiju potpisuju Whisper Scream, Glumac i Mudri Brk, a režiju, kameru i montažu Dinko Čvorić – Doringo.

Whisper Scream nema fizički oblik i identitet, riječ je o fluidnom strujanju glazbe i svijesti. Iako iza projekta stoji poznati glazbenik i producent, a u pjesmama mu se pridružuju brojni drugi glazbenici, izbjegavajući javni identitet, fokusira slušatelja na samu glazbu, što je u konačnici cilj svakog glazbenika.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll