XSKULL8 – Watch Me Bleed

10.06.2024.
Rockomotiva

Njihov najnoviji singl, “Watch Me Bleed” je snažna himna koja duboko odjekuje kod svakoga tko se ikada osjećao podcijenjenim. Sirove emocije i intenzivna energija preplavit će vas od prve sekunde.

Tekst & foto: press

Pripremite se da vas očara XSKULL8 – bend koji osvaja svijet rocka. Sa snažnim vokalima, nisko ugođenim gitarama, gromoglasnim bubnjevima i naelektrizirajućom pojavnošću na pozornici, XSKULL8 je bend koji trebate čuti. Dok ga neki nazivaju metalom, mi ga zovemo jednostavno glazbom – iskrenom, sofisticiranom i modernom.

U turbulentnoj 2021 godini bend se našao pred ključnom odlukom: kada objaviti novi album. Odabrali su strpljenje, potpisali ugovor s novom izdavačkom kućom i izdali “Leaves are Falling” kao debitantski singl. Ova pjesma nije samo dospjela na top ljestvicu, već se popela u TOP 20 na mainstream rock ljestvicama i probila se u TOP 10 na Billboardovoj sekundarnoj rock ljestvici, natječući se s divovima industrije.

Potaknut ovim uspjehom, bend je počeo raditi na svom sljedećem albumu, nadajući se da će ih novostečeno priznanje odvesti na međunarodne pozornice. Međutim, očekivani zamah nije se ostvario – umjesto toga, mirno razdoblje koje je uslijedilo dovelo je do stvaranja EP-a pod nazivom “When the New Day Comes“, koji bilježi izazove zatvaranja, depresije, tjeskobe, ljutnje i konačno preživljavanja i prosvjetljenja.

Njihov najnoviji singl, “Watch Me Bleed“, posljednji je nastavak u tom ciklusu—snažna himna koja duboko odjekuje kod svakoga tko se ikada osjećao podcijenjenim. Sirove emocije i intenzivna energija preplavit će vas od prve sekunde.

U svibnju 2024. bend se vratio u studio, pretačući svoje nade i naučene lekcije u nove pjesme i fokusirajući se na svjetliju budućnost. Ovo je više od priče o glazbi; je priča o izdržljivosti, evoluciji i beskrajnom duhu rock’n’rolla.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll