z++ – Sedmo nebo

02.10.2023.
Rockomotiva

Kao uvod u svoj najveći samostalni koncert do sada, 2. prosinca u zagrebačkom Domu sportova, osječki glazbenik, producent i autor z++ objavljuje i novi singl – pjesmu “Sedmo nebo”.

Tekst & foto: press

Za koautora i producenta vodećeg domaćeg hit-singla “Trebaš li me”, ujedno i dobitnika nagrada Porin i Cesarica, ovo je prvi samostalni autorski singl u posljednje dvije godine, a njime ujedno najavljuje i treći studijski album.

Pravog imena Zvonimir Husnjak, ovaj svestrani autorsko-producentski čarobnjak u svega nekoliko godina aktivnosti se istaknuo kao vodeće ime moderne domaće trap-pop scene. S objavom prvog singla “crno + zlatno” na sebe je skrenuo pažnju unutar domaće trap scene, a zatim su uslijedila i dva studijska albuma, kao i niz autorskih singlova za koje samostalno potpisuje glazbu, tekst i produkciju.

Singlovima “Ljeto već je gotovo”, “kabriolet” i “dijamanti” do sada je osvojio i pažnju šire javnosti, kao i radijski eter, a njegove pjesme na digitalnim streaming platformama ostvaruju milijunske brojke slušanosti; njegovih deset najslušanijih pjesama na Spotifyu prelaze brojku od 12 milijuna streamova, dok videospotovi na platformi Youtube prelaze čak 20 milijuna pregleda.

U svojim je pjesmama do sada pokazao kako uspješno proširuje žanrovske granice, razigrano kombinirajući trap, pop i funk, a upravo je u tom smjeru kreirao i novi singl “Sedmo nebo”, za koju potpisuje tekst, glazbu i produkciju. Pjesma je od 2. listopada dostupna u radijskom eteru te na svim digitalnim glazbenim platformama, pod okriljem diskografske kuće yem.

Glazbeni put ovog samozatajnog osječkog glazbenog čarobnjaka od samog početka prati ulazna putanja, a kroz nastupe diljem regije ističe se i kao jedno od vodećih koncertnih imena nove generacije te vrlo brzo postaje miljenik mlađe publike. Njegov prvi samostalni koncert u Tvornici kulture u prosincu 2021. rasprodan je u rekordnom roku, a nastupi na Dritu apsolutni su highlight svakog izdanja festivala.

Početkom 2022. godine u suradnji s Eni Jurišić i Matijom Cvekom sudjeluje u kreiranju hrvatskog hit-singla godine “Trebaš li me”, čiji je autor glazbe i producent. Pjesma je u kratkom roku apsolutno osvojila i publiku i radijski eter, te je dobila i vodeća priznanja domaće glazbene struke – nagradu Porin u tri kategorije, uključujući i “Hit godine”, kao i Cesaricu “Hit godine”.

Uz novi autorski materijal, pred njim je u ovoj godini i najveći samostalni koncert do sada. U subotu, 2. prosinca, stiže na pozornicu zagrebačkog Doma sportova, a ulaznice su dostupne u prodaji putem online platforme Core Event te na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Rockmark i Dirty Old. Organizator koncerta je yem, koji kaže: “z++ zove u svoj svijet 2.12. u Dom sportova.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll