ZHIVA – Dobar osećaj

27.04.2023.
Rockomotiva

Singl “Dobar osećaj” nastao je kao sublimacija dosadašnjeg muzičkog iskustva Ive Pažin. U saradnji sa bljuzgom, novim mladim reperom, ujedno i bratom, stvorili su jedinstven, svež i dinamičan zvuk.

Tekst: promo
Foto: Petar Stojanović

Ovim singlom ZHIVA najavljuje i prvo EP izdanje koje je u planu za jesen ove godine.

Ova optimistična i privlačna alternativna pop melodija govori o prihvatanju pozitivnog pogleda na život i osećaju dobrog u sebi. Sa željom da istraže načine za oslobađanje od briga i nesigurnosti, ZHIVA i bljuzga svojim razigranim energijama pozivaju slušaoce na zabavu, i konačno prihvatanje osećaja radosti, samopouzdanja i bezbrižnosti. Poznati producent Toshi Domaćin potpisuje koautorstvo aranžmana i produkciju. Uprkos korenima u popu, pesma odiše eksperimentalnim vajbom, čime uspevaju da izađu van granica ovog žanra.

S neverovatnim uzbuđenjem sam dočekala izlazak svog prvog singla, jako mi je drago što je to baš ova pesma koja je nastala u saradnji sa dragim ljudima i u najboljoj energiji. Nije tu bilo nikakvog planiranja, nego sam jednostavno osetila da je sada trenutak za solo projekat, rekla je ZHIVA.

Iva Pažin, odranije poznata kao članica bendova ZAA i Oktatonik, trenutno je aktivna kao jedan od vokala benda MAiKA. Pored toga je i diplomirani muzikolog i student master programa Primenjena istraživanja muzike na FMU u Beogradu.

Sva muzička iskustva koja sam stekla baveći se muzikom od malih nogu nastojim da skupim u nadolazeće solo projekte. Jedva čekam sledeći singl i EP na kome posvećeno radim. Sigurna sam da će biti i još spotova, saradnji i ko zna još čega…, dodala je ZHIVA.

Spot za “Dobar osećaj” snimljen je u saradnji sa režiserom i fotografom Petrom Stojanovićem Mazumom i na neki način slavi kreativni proces i radost stvaranja. Spot savršeno odražava duh dobrog osećaja i oživljava teme o kojima govore, stavljajući akcenat na komunikaciju između ova dva muzičara.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll