Zimizelen – Samo čekaj…

03.10.2023.
Rockomotiva

“Samo čekaj…” novi je Zimizelenov singl i spot objavljen s hvaljenog albuma “San na uzici”. Radi se o pjesmi koja zatvara album u optimističnom tonu, a kantautoru su se na singlu kao gosti pridružili Duga Bavoljak (truba i vokal) te Jasmina Bojić (violina i vokal). Upečatljivi spot djelo je Dinka Šimca (Beyond Pines Films).

Tekst & foto: press

Htio sam prikazati tu unutarnju borbu, nesigurnost, traženje smisla i reakciju na vanjski svijet kroz subjektivni događaj protagonista. Iz tog smo razloga odlučili cijelu priču ispričati kroz 3D animaciju u Unreal Engine softveru koji omogućuje kreiranje nadrealnih slika na brz način. Spot prikazuje protagonista koji kroz gotovo pasivan, distanciran način doživljava svijet oko sebe. Bila to meditacija, projekcija svijesti, sanjarenje ili pak odlazak s ovog svijeta – spot oslikava otuđenost od drugih, izgubljenost i potragu, istaknuo je Šimac.

Zimizelen novi singl i spot objavljuje nekoliko dana uoči koncertne promocije prvijenca, koja će se održati 10. listopada u zagrebačkom klubu Močvara. Nastupit će s bendom, s kojim intenzivno vježba već neko vrijeme. Ulaznice za ovu glazbenu poslasticu možete nabaviti u pretprodaji u sustavu Entrio i Dirty Old Shopu (Tratinska 34).

Na albumu “San na uzici” deset je pjesama, koje su već ranije osvojile publiku i kritiku.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll