Zoster – Čovjek zvani činjenica

09.01.2023.
Rockomotiva

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Čovjek zvani činjenica”, koja je četvrti singl sa njihovog novog albuma “Najgori”.

Tekst i foto: promo

Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo. Gostujući glazbenici na pjesmi su Johnny Gomez perkusije i Miron Rafajlović trube. Video spot za pjesmu radio je dugogodišnji suradnik grupe Zoster Miki Olabarri.

Spot za pjesmu ‘Čovjek zvani činjenica’ snimljen je u sedmom mjesecu 2022. godine diljem Španjolske od sjevera do juga, od Costa Brava do Costa del Sol po starim napuštenim cestama tražeći ostatke nekih lijepih vremena i mjesta koja će uskoro nestati. Snimljeno je sa super 8 analognim filmom inspiriran serijama b produkcije iz kasnih 70tih. Spot prestavlja pilot/trailer filma koji nikad neće biti snimljen, navodi frontmen benda, Mario Knezović.

Album “Najgori” imat će 10 pjesama koje su koncepcijski povezane. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma „Najgori“ koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu.

Tagovi: ,

Video singlovi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll