AmanZaman dopire iz Šapata

Rockomotiva
13.08.2023.

Šapat nastavlja da podržava raznovrsne autorske bendove pružajući im priliku da svoje nastupe zabeleže na visokom nivou i podele sa širom publikom. Gostovanje benda AmanZaman je samo jedan u nizu primera ovakvih inspirativnih saradnji.

Tekst & foto: press

Novosadski studio je ponovo bio domaćin jednom nezaboravnom muzičkom iskustvu, ovog puta uz rege ritmove benda AmanZaman iz Svilajnca. Iako bez prisustva fizičke publike, ovo veče je bilo ispunjeno živahnom energijom i zvucima koje je AmanZaman doneo sa sobom.

Izuzetno poštovanje i zahvalnost za celu ekipu Alternativnog centra “Šapat” na promociji domaće i regionalne muzike bez žanrovskih ograničenja i bilo kakvih limita! Za sve nas iz AmanZaman benda je ovo bilo jedno osvežavajuće i pozitivno iskustvo, a materijal nastao u ovoj akciji je nešto što ćemo koristiti u daljoj promociji naše muzike i priče, tako da smo vrlo zadovoljni i ponosni na ovu saradnju! Pozitivan budi kada ide ili ne, ne dozvoli da te slome, stave granice, poručuje Danilo Marinković, frontmen benda.

AmanZaman je svojim upečatljivim izvođenjem dodao još jedno sjajno poglavlje muzičke raznolikosti koju Šapat neguje.

Ceo nastup benda, intervju, Tvoj zvuk i Tvoj stih možete pogledati na YouTube kanalu Alternativni centar Šapat.

Ono na šta iz Šapata skreću pažnju je i njihov Patreon nalog koji nudi različite povoljnosti za sve one koji bi da podrže njihov rad.

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll