“Ne kuva ko moja mater” otkrio je Ante Cash u novom ljetnom

Rockomotiva
28.04.2024.

Ante Cash ponovno ima ljetni hit – “Ne kuva ko moja mater” trominutni je humoristični singl s kojim će nastupiti 8. lipnja na CMC festivalu u Vodicama.

Tekst & foto: promo

Moja je žena influencer, s pazara nam donese Zara kese, krenuo je u priču Cash, a sve prati videospot u produkciji dugogodišnjih suradnika iz Studija 25. Nakon smiješnih opaski, zaključio je da “ne kuva ko moja mater, ali pije ko moj ćaća“.

Cash potpisuje tekst dok je na glazbi surađivao s Natkom Smoljanom koji je zaslužan i za aranžman.

Zadovoljni smo s pjesmom, nastala je poprilično davno, barem taj refren. Slušamo ga već neko vrijeme tako da smo otupili i nemamo više osjećaj kako će publika reagirati. Veliko hvala Pauli Sikirić, Marinu Perišu, Josipu Kežiću i Božanstvenoj komediji, rekao je Ante.

Ante Cash već je puno puta dokazao kako zna napraviti odličan ljetni hit. Singlovima “Vakula“, “Maslinovo ulje” i “Fešta” osvojio je glazbene ljestvice i publiku, a na YouTubeu broji milijunske preglede.

Zadnjih godina upali smo u ritam ljetnih pjesama koje lijepo zapakiramo u četvrtom mjesecu i onda smo mirni. No, sad će i album tako da smo malo aktivniji nego inače, zaključio je Cash.

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll