Sassja predstavlja „Ksnmsry (Fokus Remix)“

Rockomotiva
25.08.2023.

Ususret novim pjesmama koje uskoro planira otkriti, Sassja je kraj ljeta – koje donosi i vraćanja s godišnjih odmora na poslove od kojih neki i nisu idealni, ispratiti remix verzijom aktualnog singla.

Tekst: press
Foto: Tajana Dedić Starović

Ksnmsry je zaslužila verziju za plesanje i soundsystem, a naš ‘stari rudebway’ Fokus ‘ idealan je za to. Bass ljubiteljima će zasigurno pasati ovaj remix, poručuje glazbenica.

DJ, producent i graffiti umjetnik Fokus i glazbenica Sassja surađivali su i na ranijim njenim albumima, te se, uz aktualnu uspješnu suradnju otvaraju vrata daljnjem zajedničkom radu.

Paralelno s plasiranjem remixa aktualnog singla, Sassja najavljuje kako se uskoro, nakon četiri godine pauze planira vratiti i koncertima, o čemu će publiku na vrijeme informirati putem svojih društvenih mreža.

Podsjetimo, nakon što je singlovima „Tišina“ i „Znam“ slušatelje upoznala s nešto drugačijim glazbenim izričajem, iskrena je i direktna Sassja prije nekoliko mjeseci iznenadila pjesmom uz koju je bez zadrške obznanila zašto je napustila posao. Riječ je o „Ksnmsry“ [kasnim, sorry], singlu i spotu socijalne tematike u kojem se glazbenica osvrće na nepovoljne radne uvjete (neplaćeni prekovremeni sati, rad vikendom, niske plaće, neadekvatna okruženja i sve ostalo što s vremenom uzrokuje osjećaje konstantnog pritiska, iscrpljenosti i nezadovoljstva) s kojima se i sama susrela, a u čemu se, nažalost, mogu pronaći mnogi.

Ne mogu sve stić’, stić’, ne mogu sve stić’

Brže treba to, to treba juče

Stihovi potaknuti promišljanjima i iskustvima iz okruženja gdje poslodavci od zaposlenika traže beskrajan popis kvalifikacija i niz odgovornosti koje iziskuju prekovremeni rad potpisuje Sassja, koja smatra da se mnogi zaposlenici susreću s „dinamičnim radnim okruženjem“ i „mogućnosti rasta“, odnosno floskule koje su vrlo često sinonim za dugotrajno nisku plaću koja te nejasne uvjete o stvarnim uvjetima i mogućnostima napretka.

Kao i kod ranijih singlova, Sanela Josipović Sassja autorstvo supotpisuje s Kantrimanom (Rokom Kovačem), dugogodišnjim suradnikom koji stoji i iza mixa snimke, dok mastering potpisuje Mischa Janisch.

Ksnmsry“ dolazi uz spot u režiji Tajane Dedić – Starović (Pink Room Studio) koji vjerno dočarava temu pjesme.

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll