Voodoo Popeye – Stereoporoza

Rockomotiva
29.04.2024.

Osmi studijski album zemunskog umetnika i repera Voodoo Popeye-a pod nazivom “Stereoporoza” je u prodaji u formatu CD-a i na digitalnim platformama pod etiketom izdavačke kuće Fidbox.

Tekst & foto: promo

Album je nastao u produkciji MK Art studija i u koautorstvu sa Markom Kovačem. Na novom albumu se nalazi čak 15 pesama, a tri su već bile najavni singlovi za album (Otmičar II, Mozga zapaljenje, Dobra namera). Pre nekoliko dana je objavljen i četvrti singl i video spot za radio edit verziju pesme ‘Tarzan‘, za koju je muziku uradio Armand Mesaroš, a autor teksta je Voodoo Popeye. Pesma govori o štetnosti dopinga i drugih nedozvoljenih sredstava u sportu i životu uopšte, na jedan šaljiv način karakterističan za Voodoo Popeye-a.

Voodoo Popeye je već blizu trideset godina prisutan na ovdašnjoj sceni, jedna je od najvećih rep zvezda u regionu i autor legendarnih hit pesama – Karantin, Otmičar, Katrin, Nije ti fazon, Kalambur

Popularni reper najavljuje brojne koncertne promocije albuma. Nedavno je imao sjajan nastup na Fidbox Spring Festu u Domu omladine Beograda, a za 24. maj zakazan je njegov koncert u Domu kulture u Novom Sadu.

Tagovi:

Albumi

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll